Autobedrijf Car-service-center is ‘Toppers 2014’

BG-Topper-car-service-centerRAAMSDONKSVEER – 04-03-2014 – Vandaag zijn door vergelijkingssite BesteGarage.nl de Toppers awards uitgereikt. Autobedrijven met de beste klantbeoordelingen verdienen deze belangrijke award. Autobedrijf Car-service-center is superhoog geëindigd op nationaal niveau!

Car-service-center mag zich dit jaar ‘Topper 2014’ noemen doordat zij in 2013 één van de best presterende bedrijven in de regio zijn geweest.

Resultaten

Aantal verzamelde reviews: 214
BesteGarage.nl cijfer: 9,2
Profiel op BesteGarage.nl:
http://bestegarage.nl/autobedrijf/car-service-center-raamsdonksveer/15466

Één van de reviews:

Fijne, vriendelijke en vooral snelle service! ‘s Ochtends gebeld, mocht meteen komen, ‘s Middags reparatie alweer klaar!

BesteGarage.nl Toppers 2014
Toppers awards worden jaarlijks toegekend aan de autobedrijven die dat verdienen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek van een garage. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te sturen. Met de jaarlijkse awards willen we dit doel extra aandacht geven. Meer informatie over Toppers award

Vergelijkingsplatform BesteGarage.nl
BesteGarage.nl is het grootste vergelijkingsplatform van autobedrijven in Nederland waar autobezitters een afspraak maken bij een betrouwbare garage in de regio. Op basis van 13.500 autobedrijven met reviews en prijzen worden autobezitters geholpen bij het vinden van het juiste autobedrijf. Het platform richt zich op een aantal categorieën: onderhoud & reparatie, banden & velgen, schadeherstel, glasherstel, autoverkoop en pechhulp. Maandelijks verwerkt het platform ruim 65.000 autobezitters naar de beste garages in Nederland.

 

route

T 0162 – 51 52 54
M 06 – 51 584 666
F 0162 – 51 70 54
I www.car-service-center.nl
E info@car-service-center.nl